Karriär

Karriär

Vi rekryterar kontinuerligt både fasta och säsongsanställda för våra skandinaviska kunder, med en huvudinriktning på metallindustrin.


Under de senaste två åren har vi märkt en växande efterfrågan på kvalificerad personal från de företag vi samarbetar med. Detta gör att vi konsekvent kan erbjuda arbetsmöjligheter hos väletablerade och pålitliga företag. Våra löpande rekryteringsprocesser innebär att vi regelbundet välkomnar nya talanger till våra team av svetsare och CNC-operatörer.


Det starka förtroendet från våra partners är ett direkt resultat av den höga professionalism som våra anställda alltid levererar.

Är du intresserad av att arbeta på moderna produktionsanläggningar i Sverige?
Svara på våra aktuella jobberbjudanden eller skicka in en allmän ansökan!

VIKTIG!
Om du vill att vi ska överväga din kandidatur även i framtiden kan du i samband med att du skickar in din ansökan markera ditt samtycke till att dina personuppgifter behandlas i framtida rekryteringsprocesser.

 

Du kan också inkludera det i ditt CV:
”Jag ger mitt samtycke till att Baltix.se Sp. z o.o. med säte i Gdynia (81-321), Podolska 12/1, behandlar mina personuppgifter för framtida rekryteringsprocesser som genomförs av Baltix.se Sp. z o.o. i enlighet med gällande bestämmelser om dataskydd. Det är frivilligt att lämna dessa uppgifter, även om de är nödvändiga för att delta i framtida rekryteringsprocesser. Samtycket i fråga kan återkallas när som helst, utan att det påverkar lagligheten av databehandlingen före återkallandet.”