Om Oss

Baltix.se

Vi är ett modernt expanderade företag inom metallbranschen. Som arbetsförmedling (nr 22373) gör vi allt för att se till att både våra kunder och anställda är helt nöjda med samarbetet.

 

Arbetet som utförs av våra svetsare, CNC-maskinoperatörer och alla andra verkstadsanställda är vår bästa reklam – därför bryr vi oss om vårt team.

 

Våra värderingar är:
Partnerskap – vi arbetar som ett team och ser till att både våra kunder och anställda är nöjda
Förtroende – vi agerar med ärlighet och respekt

Vår historia

1990

Företagsetablering

1990-1996

Utveckling av tjänster inom produktion och bemanning.

2005

Baltix blir medlem i Svenskt Näringsliv.

2006

Baltix på Elmia Subcontractor.

2010

Omvandling till Baltix Sp. z o.o.

2011

Baltix blir registrerat som bemanningsföretag i den polska arbetsförmedlingen.

2011-2018

Dynamisk utveckling på den skandinaviska marknaden.

2018+

Ständig utveckling och innovation!

Baltix började 1990 när Marian Gebhardt grundade en svetsverkstad. Under de följande sex åren växte företaget så mycket att det började ett kontinuerligt samarbete med svenska företag som flyttade en del av sin produktion till Baltix. Vi lyckades och det gjorde att vi kunde utöka vårt servicepaket med bemanning och uthyrning av personal.

 

Sedan 2005 har vi som medlem i Svenskt Näringsliv kontinuerligt byggt upp vårt varumärke. Redan 2006 deltog vi för första gången som utställare på den största svenska mässan – Elmia Subcontractor.

 

I samband med den kontinuerliga utvecklingen omvandlades vårt företag 2010 till Baltix Sp. z o.o.o., och redan 2011 fick vi registrering i Arbetsförmedlingens register under numret 7592. Våra goda kunskaper om den svenska arbetsmarknaden gör att vi sedan dess kan ständigt utöka nätverket av våra entreprenörer och chanser för våra anställda ökar.

Stiftelse Gebhardt Sport

Gebhardt Sport Foundation bildades i december 2016

 

Grundarna, Agnieszka och Jakub Gebhardt, verkade till en början som Baltix.se, för att efter några år bilda en fullfjädrad institution. Initiativet skapades utifrån behovet av att stödja sjuka och friska idrottare.

 

Stiftelsens mål var att hjälpa triathleter som inte helt kunde utveckla sin talang på grund av sin ekonomiska situation.