Om Oss

Baltix.se

Vi är ett växande företag som specialiserar oss på att förse metallbranschen med kvalificerad och engagerad personal. Som medlemmar i både Teknikföretagen och Svenskt Näringsliv förbinder vi oss att upprätthålla höga standarder för näringslivets utveckling och en stark industriell konkurrenskraft. Vi betalar skatt i Sverige för våra anställda och är registrerade för F-skatt, MOMS, samt FORA försäkringar, vilket bekräftar att vi är fullt integrerade i den svenska affärsmiljön och följer svenska regelverk.


Våra värderingar definierar oss:

Partnerskap: Vi tror på kraften i samarbete. Vårt mål är att skapa en win-win-situation för alla inblandade parter genom att bygga starka och ömsesidiga förhållanden.

Förtroende: Vi agerar med integritet och respekt i alla våra relationer. Genom ärlighet och transparens bygger vi långsiktiga och pålitliga relationer.

Säkerhet: Att säkerställa en trygg arbetsmiljö är grundläggande för oss, vilket återspeglas i den kvalitet och noggrannhet som våra tjänster erbjuder.

Kvalitet: Vår strävan efter excellens genomsyrar varje uppdrag. Vi engagerar oss i varje detalj för att leverera arbete som inte bara möter, utan överträffar förväntningarna.

Jämlikhet: Vi främjar en inkluderande kultur där diversitet är en styrka och alla medarbetare får chansen att utvecklas.

Med dessa värderingar är vi mer än en leverantör – vi är din partner i tillväxt och framgång, både för ditt företag och för vår gemensamma framtid.


Vår historia

1990

Företagsetablering

1990-1996

Utveckling av tjänster inom produktion och bemanning.

2005

Baltix blir medlem i Svenskt Näringsliv.

2006

Baltix på Elmia Subcontractor.

2010

Omvandling till Baltix Sp. z o.o.

2011

Baltix blir registrerat som bemanningsföretag i den polska arbetsförmedlingen.

2011-2018

Dynamisk utveckling på den skandinaviska marknaden.

2018+

Ständig utveckling och innovation!

Baltix har sina rötter i en svetsverkstad som grundades av Marian Gebhardt år 1990. På bara sex år hade företaget växt till den grad att vi inledde ett beständigt samarbete med svenska företag, som valde att flytta delar av sin produktion till oss. Denna framgång ledde till att vi kunde bredda vårt utbud med tjänster inom bemanning och personaluthyrning.

 

 

Som stolta medlemmar i Svenskt Näringsliv sedan 2005 har vi konsekvent förstärkt vårt varumärke. År 2006 deltog vi som utställare för första gången på Elmia Subcontractor, den ledande svenska mässan för underleverantörer. Vår fördjupade insikt i den svenska arbetsmarknaden har möjliggjort för oss att ständigt utvidga vårt nätverk av samarbetspartner och förbättra möjligheter för våra anställda.

Stiftelse Gebhardt Sport

Gebhardt Sport Foundation grundades i december 2016 av Agnieszka och Jakub Gebhardt, styrelsemedlemmar i Baltix.se, med visionen att ge stöd till idrottare – oavsett om de kämpar med sjukdomar eller är friska.


Stiftelsens huvudsakliga mål är att bistå triathleter, löpare och basketspelare som står inför ekonomiska hinder och därför inte kan nå sin fulla potential. Gebhardt Sport Foundation är helhjärtat engagerad i att göra idrott tillgänglig för alla och att hjälpa atleter att uppnå sina drömmar och mål.